Δημιουργικές Καμπάνιες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης – πώς να πάτε Viral! – 06 Απριλίου, 2017

Σκοπός προγράμματος

Όλο και περισσότεροι οργανισμοί τις μέρες μας ενεργοποιούν δραστηριότητες marketing στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχουν πλέον σχετική τεχνική εξοικείωση στην αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα εντάσσουν στη στρατηγική marketing του οργανισμού ή των brands τους. Πόσοι όμως έχουν καταφέρει να έχουν επιτυχημένες καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να σκεφτούν πιο στρατηγικά τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να πετύχουν τους στόχους τους πιο αποτελεσματικά. Θα παρουσιαστούν ιδέες μέσα από πραγματικές καμπάνιες οι οποίες πήγαν «viral», είχαν δηλαδή εξαπλώθηκαν γρήγορα και ευρέως μέσω συχνών «share».

Αυτό το σύντομο σεμινάριο βασίζεται πάνω σε αληθινές περιπτώσεις επιτυχημένων καμπανιών, αλλά και περιπτώσεις αποτυχημένων εκστρατειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στόχοι Προγράμματος

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες αναμένεται να:

  • Είναι σε θέση να βάζουν στόχους για την κάθε καμπάνια ξεχωριστά με βάση τη στρατηγική της εταιρείας ή του brand
  • Γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά επιτυχημένων καμπανιών και τι πρέπει να αποφεύγουν
  • Δημιουργούν διασκεδαστικές και δημιουργικές καμπάνιες οι οποίες προσελκύουν likes και shares
  • Είναι σε θέση να μεγιστοποιούν την επίδραση των καμπανιών τους

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε υπεύθυνους marketing, brand managers, content marketers, social media account managers.

Εισηγητής: Πόλυς Ξιναρής, MBA in Business Administration, BA in Management & Marketing, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εκπαιδευτής, Εμπειρογνώμονας στο Ψηφιακό Marketing.

Ημερομηνία:  Πέμπτη 06 Απριλίου, 2017  Ώρα: 09:00 – 13:00   

Επένδυση Συμμετοχής:  €70 + ΦΠΑ

Χώρος: Εκπαιδευτικό Κέντρο PowerImage / MISCO Cyprus, Κων. Παλαιολόγου 37, Λευκωσία.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Ώρες εφαρμογής Θέματα
9:00 – 10:45 Ο ρόλος και η σημαντικότητα των ΜΚΔ στη στρατηγική marketing του οργανισμού ή του brand. Στοχοθέτηση πριν τη δημιουργία της καμπάνιας. Χαρακτηριστικά επιτυχημένων καμπανιών στα ΜΚΔ και χαρακτηριστικά αποτυχημένων καμπανιών. Παραδείγματα προς αποφυγή.
 10:45 – 11:00  Διάλειμμα για καφέ
11:00 – 13:00 Going viral – έννοια και σημασία στην μεγιστοποίηση της επίδρασης της καμπάνιας σας. Μικρά μυστικά για επίτευξη εξάπλωση των καμπανιών. Η σημασία της δημιουργικότητας, κοινωνικότητας και του στοιχείου της διασκέδασης στις καμπάνιες σας. Παραδείγματα επιτυχημένων καμπανιών που πήγαν «viral.» Άσκηση: τι θα αλλάξετε στην στρατηγική ΜΚΔ από δω και μπρος. Συμπεράσματα και κλείσιμο σεμιναρίου.

 Το πρόγραμμα προσφέρεται και ενδοεπιχειρησιακά.

Τρόποι πληρωμής: Τα δίδακτρα για κάθε συμμετέχοντα εξοφλούνται πριν από την έναρξη του σεμιναρίου μετρητά ή με επιταγή στο όνομα POWERIMAGE SERVICES LTD, ή με τραπεζικό έμβασμα,  ή κατάθεση στην Τράπεζα.

Ελληνική Τράπεζα ΙΒΑΝ CY61 0050 0115 0001 1501 3509 0801

Αποστολή της απόδειξης κατάθεσης με Fax: 22 66 12 22 ή με Email: team@powerimageservices.com

Με την πληρωμή του ποσού σας αποστέλλεται το πρωτότυπο τιμολογίου.

Με την συμπλήρωση αυτής της φόρμας δεσμεύεστε για την εξόφληση των διδάκτρων πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου. 

Πολιτική ακυρώσεων: Τελευταία ημέρα για ακύρωση και επιστροφή χρημάτων/μη χρέωσης, είναι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου. Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνεται κανονική χρέωση και δεν θα υπάρχει επιστροφή χρημάτων.

Η PowerImage Services Ltd επιφυλάσσει το δικαίωμα αλλαγής της ημερομηνίας και ώρας του σεμιναρίου, ή ακύρωσης ενός σεμιναρίου λόγω χαμηλής συμμετοχής, ή για οιονδήποτε άλλο απρόβλεπτο λόγο ο οποίος συμβάλλει στη μη πρακτική διεξαγωγή ενός σεμιναρίου.

Η PowerImage Services Ltd δεσμεύεται στην τήρηση εμπιστευτικότητας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.

Σε κάθε συμμετέχοντα που θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα με επιτυχία, θα απονεμηθεί ένα «Πιστοποιητικό Επιτυχούς Παρακολούθησης του προγράμματος» από την εταιρεία PowerΙmage Services Ltd.